Afspraak maken

Wij werken alleen op afspraak. Een afspraak met ons maakt u (gratis) via de knop ‘Afspraak maken’ hiernaast, of telefonisch via 14 013. Veel zaken kunt u ook zelf online regelen. U hoeft dan niet naar het gemeentekantoor te komen. Iedere eerste dinsdag van de maand is de gemeentebalie in De Leeuwerik in Galder open van 16.00 uur tot 19.00 uur. Wilt u daar heen klik dan op de knop ‘Afspraak maken locatie Galder’.

Let op: Geen afspraak maken op maandag 20 september

Op maandag 20 september kunt u via onze website of telefonisch geen afspraak met ons maken. We passen die dag namelijk het systeem aan.

Vanaf dinsdag 21 september doet het systeem het weer en kunt u weer een afspraak maken; zowel telefonisch via 14 013 als via onze website www.alphen-chaam.nl.

LET OP! - Dienstverlening en coronamaatregelen

Veel zaken kunt u digitaal of telefonisch regelen. Wilt u een afspraak op locatie, maak dan een afspraak. Daarbij gelden de volgende afspraken en maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus:

  • U kunt alleen volgens afspraak terecht.
  • Wij vragen u zich te houden aan de algemene maatregelen van het RIVM: houd minimaal 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft etc.
  • Kom alleen.
  • Betaal bij voorkeur met pin.
  • Medewerkers desinfecteren de handen en de gebruiksvoorwerpen minimaal 1 maal per uur.

Openingstijden

In Alphen-Chaam werken we alleen op afspraak.

Bekijk hier de huidige openingstijden.

Afspraak afzeggen

Wilt u uw afspraak afzeggen? Maak dan gebruik van het formulier afspraak afzeggen.