Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Op zoek naar werk

Bent u op zoek naar werk of vrijwilligerswerk en heeft u daar vragen over? Via Wonen, Zorg en Service in de wijk, vacatures bij de gemeente of Talent2Work kunnen we u wellicht verder op weg helpen.

Wonen, Zorg en Service in de Wijk

Bent u werkzoekend of wilt u vrijwilligerswerk doen? Kunt u goed met mensen omgaan en wilt u op een zinvolle manier iets voor mensen betekenen in uw eigen dorp? Het project Wonen, Zorg en Service in de Wijk kan uw ondersteuning dan goed gebruiken. Van maandag tot en met donderdag zijn zij bereikbaar via 06-51248345 of via moomen.wzsw@gmail.com

Talent2Work

Talent2Work is een initiatief van de gemeente Alphen-Chaam. Doel van dit project is zoveel mogelijk mensen met een uitkering te laten uitstromen naar werk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Talent2Work via talent2work@alphen-chaam.nl.

Vrijwilligersverzekering

De gemeente heeft een collectieve verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers die in georganiseerd verband actief zijn binnen de gemeente Alphen-Chaam. Vrijwilligers en organisaties zijn automatisch verzekerd en hoeven zich niet te registreren bij de gemeente. Vrijwillige brandweerlieden, politiemedewerkers en mantelzorgers vallen niet onder de collectieve verzekering.

Meer details over de collectieve vrijwilligersverzekering leest u in de voorwaarden (PDF, 97 kb) .

Wilt u aangifte doen? Maak dan gebruik van het aangifteformulier (PDF, 116 kb)  schade voor vrijwilligers.