Verkiezingen Tweede Kamer

Op 17 maart 2021 zijn er weer verkiezingen voor de Tweede Kamer. Iedereen met kiesrecht mag een stem uitbrengen. De Tweede Kamer vormt samen met de Eerste Kamer het Nederlandse parlement (Staten-Generaal). De Tweede Kamer bestaat uit 150 leden. De belangrijkste taken van de Tweede Kamer zijn het controleren van de regering en het maken van nieuwe wetten.

Afleggen ondersteuningsverklaringen

Het is mogelijk om ondersteuningsverklaringen af te leggen op het gemeentehuis. Dit gaat in verband met de coronamaatregelen op afspraak, zodat we de veiligheid voor onze bezoekers en medewerkers kunnen bewaken.

U kunt een afspraak maken voor het afleggen van de verklaringen in de periode 4 januari t/m 1 februari 2021. Komt u toch zonder afspraak op het gemeentehuis tijdens openingsuren, dan streven wij ernaar u op dat moment zo goed mogelijk te helpen. Het kan zijn dat we u vragen op een later tijdstip terug te komen.

Stuur uw mail met verzoek voor een afspraak naar verkiezingenalc@abg.nl met als onderwerp: afspraak afleggen ondersteuningsverklaringen. Vernoem in de mail een contactpersoon, telefoonnummer en e-mailadres. Daarna wordt met u contact opgenomen om een afspraak te maken.