Servicenormen

Wij zijn er voor u. Wat we doen, doen we voor de burgers, bedrijven en instellingen, kortom voor onze klanten in Alphen-Chaam. Voor allerlei producten en diensten kunt u bij ons terecht: van het aanvragen van een paspoort of vergunning tot meldingen op het gebied van openbare werken en groen.

Servicenormen

Wij willen de inwoners van onze gemeente graag zo goed mogelijk van dienst zijn. De kwaliteit van onze dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we normen opgesteld waaraan onze service moet voldoen. U vindt ze in het kwaliteitshandvest.

In het kwaliteitshandvest leest u wat u van ons mag verwachten en ook wat u zelf kunt doen om snel en goed geholpen te worden. Bent u van mening dat wij niet aan onze servicenormen voldoen of hebt u een tip om het contact met ons beter te laten verlopen, laat het dan weten. Dienstverlenen doen we voor u en met u!

Gemeente Alphen-Chaam

Let op: vanwege het coronavirus kunnen sommige onderdelen uit het kwaliteitshandvest afwijken van de huidige situatie. Houd voor actuele informatie onze website in de gaten.