Reconstructie

In de gemeente Alphen-Chaam werken we regelmatig aan de riolering of een weg. Hieronder ziet u waar we nu mee bezig zijn.

Fransebaan - Alphen

Op het gedeelte tussen de Flaasdijk en De Velden vervangen we een betonplaat door asfalt. Dit gedeelte van de Fransebaan is van 12 juli tot en met 14 juli volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. We leiden het doorgaand verkeer om. De omleiding geven we aan met borden.

Chaamseweg - Alphen

Ter hoogte van huisnummer 45 frezen en vervangen we de asfaltverharding. De werkzaamheden zijn op 12 en 13 juli. De weg is dan gedeeltelijk afgesloten door een halve rijbaan afzetting.

De weg blijft open voor doorgaand verkeer.

Sint Janstraat/Terover - Alphen

We frezen en vervangen hier op een aantal plaatsen een deel van de asfaltverharding. De Sint Janstraat en Terover zijn op donderdag 15 juli volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. We leiden het doorgaand verkeer om. De omleiding geven we aan met borden.

Zandstraat/Zandheining/Borgerstede - Alphen

We vervangen en vernieuwen de asfaltverharding. De werkzaamheden voeren we uit op 16 en 19 juli. Op deze dagen zijn deze straten niet toegankelijk voor al het verkeer.

Baarleseweg - Alphen

We vernieuwen de asfaltverharding en vullen de bermen aan in het gedeelte tussen Kwaalburg en Looiersweg. De werkzaamheden voeren we uit van 15 juli tot en met 11 augustus 2021. We sluiten de Baarleseweg in zijn geheel af voor doorgaand verkeer. We leiden het doorgaand verkeer om. De omleiding geven we aan met borden. Het centrum van Alphen en het bedrijventerrein is in deze periode vanuit de richting Baarle-Nassau niet te bereiken via de Baarleseweg.

Meerleseweg - Chaam

We frezen en vervangen hier op een aantal plaatsen een deel van de asfaltverharding. De Meerleseweg is op woensdag 14 juli volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. We leiden het doorgaand verkeer om. De omleiding geven we aan met borden.

Wildertstraat - Chaam

We frezen en vervangen hier op een aantal plaatsen een deel van de asfaltverharding. De Wildertstraat is op woensdag 14 juli volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. We leiden het doorgaand verkeer om. De omleiding geven we aan met borden.

Grazenseweg - Strijbeek

We frezen en vervangen hier op een aantal plaatsen een deel van de asfaltverharding. De Grazensweg is op woensdag 14 juli volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. We leiden het doorgaand verkeer om. De omleiding geven we aan met borden.

Valkenburgseweg - Ulvenhout AC

We vernieuwen de asfaltverharding en vullen de bermen aan van 16 tot en met 30 juli. De Valkenburgseweg is in zijn geheel afgesloten voor doorgaand verkeer.