Gratis controle om uw woning veiliger te maken

15 mei 2024

Wist u dat 9 van de 10 woningen niet voldoende beveiligd zijn tegen inbrekers? Inbrekers staan gemiddeld binnen 30 seconden binnen. Een woninginbraak heeft veel gevolgen voor de bewoners van de woning. U kunt hier iets tegen doen. Wij helpen u daarbij met een gratis controle om uw woning veiliger te maken.  

Gratis controle

Een woning die is beveiligd volgens de regels van het landelijk Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft tot 95% minder kans op inbraak.

Samen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen en bedrijf Inbraakproof B.V.  bieden wij u een gratis controle aan van uw woning. U krijgt advies over de  maatregelen die u kunt nemen. Denk aan goedgekeurde sloten en scharnieren, verlichting en alarm- en camerasystemen. U bent niets verplicht.

Nu huiseigenaren in Chaam, later ook de rest van de gemeente

We kunnen niet alles tegelijk. Daarom starten we nu met huiseigenaren in Chaam. Deze ontvangen hun brief in de maanden mei, juni, juli of september.
Op een later moment krijgen ook wooneigenaren in Alphen, Galder, Strijbeek, Bavel AC en Ulvenhout AC de kans om een gratis woningscan te laten doen Wij laten u op tijd weten wanneer dat is.

Meer informatie

Bekijk meer informatie over het keurmerk. Hebt u nog vragen over deze brief of wilt u meer weten over een veilige buurt? Neem contact op via e-mail of telefoonnummer 14 013 en vraag naar een medewerker van veiligheid.

Maak het inbrekers niet te makkelijk en zorg voor een veilige woning!