Wethouder Judith van Loon op pad voor AppelBabbel

24 november 2022

Wethouder Judith van Loon ging zaterdag 19 november op pad voor de AppelBabbel. Met een kist appels en buttons onder de arm ging zij op het Willibrordplein in Alphen en op de Brouwerij in Chaam het gesprek aan met passanten.

“Mag ik u namens de gemeente een appeltje aanbieden?” Dit was het startpunt voor openhartige gesprekken over hoe mensen hun gezondheid ervaarden. Waar mensen alleen ingingen op hun lichamelijke conditie, bracht wethouder Judith van Loon een totale kijk op gezondheid ter sprake.

Twee jaar durende campagne Allemaal Vitaal

“En hoe gaat het op sociaal vlak met u? Heeft u een fijn netwerk om u heen?” Deze brede kijk op gezondheid staat ook centraal in de twee jaar durende campagne Allemaal Vitaal. In deze campagne informeren en inspireren we onze bewoners over beweging, gezonde voeding en mentale gezondheid. Ook organiseren we leuke, vaak gratis activiteiten georganiseerd. Gezond en vitaal zijn, dat willen we immers allemaal!

Meer activiteiten op komst

Wilt u meer informatie over de verschillende activiteiten of wilt u weten welke organisaties hierin samenwerken, dan kunt u terecht op www.onsalphenchaam.nl. Houd verder de gemeentelijke sociale media en het weekblad in de gaten voor meer informatie, tips, trucs en activiteiten in deze campagne Allemaal Vitaal!