Vervoer naar vaccinatielocatie

22 februari 2021
Foto ‘Erica Terpstra staat met opgestroopte mouwen op de foto.

De oudste inwoners van onze gemeente hebben een oproep gekregen van de GGD om een afspraak te maken om zich te laten vaccineren tegen corona. De vaccinatielocaties blijken best ver weg te liggen. Het gaat om Helmond, Dordrecht en Den Bosch. U kunt op verschillende manieren naar de priklocatie gaan.

Zelf of met iemand uit uw netwerk

Wij vragen u om zelf of met behulp van vrienden, kennissen of familie naar de priklocatie te gaan. U mag maximaal 1 begeleider meenemen. Iedereen moet daar een mondkapje dragen. Als uw begeleider geen huisgenoot is, moet u beiden ook in de auto een mondkapje dragen.

Vrijwillige chauffeurs

Als u geen vervoer heeft naar de vaccinatielocatie dan kunt u contact opnemen met “Het Trefpunt Alphen-Chaam”. Zij kunnen u in contact brengen met een vrijwilliger. U betaalt deze chauffeur alleen een onkostenvergoeding van € 0,39 per kilometer en eventuele parkeerkosten. U kunt zich bij “Het Trefpunt” aanmelden op maandag tot met woensdag tussen 09.00 en 13.00 uur via telefoonnummer 06 – 51 24 83 45 of per e-mail via trefpuntalphenchaam@gmail.com.