Papieren exemplaren Toekomstvisie Alphen-Chaam beschikbaar

15 december 2021
Afbeelding met tekst

Op donderdag 23 september stelde onze gemeenteraad de ‘Toekomstvisie 2030 Alphen-Chaam’ vast. Deze visie is het antwoord van inwoners, ondernemers, verenigingen en maatschappelijke instanties op de vraag hoe de gemeente er in 2030 volgens hen uit moet komen te zien.

In 8 speerpunten beschrijven inwoners wat zij belangrijk vinden voor de toekomst. In de visie is te lezen dat inwoners trots zijn op de rustige, natuurlijke, ruime en landelijke omgeving en het dorpse karakter van Alphen-Chaam. Zij zouden graag zien dat het landelijke karakter wordt behouden en waar mogelijk versterkt. Ook vinden zij dat het bouwen aan de toekomst een gezamenlijke verantwoordelijkheid is van de gemeente, inwoners, ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties.

Papieren exemplaar

Deze Toekomstvisie kunt u vinden op onze website www.alphen-chaam.nl. Er zijn ook nog een enkele papieren versies beschikbaar. Als u hier interesse in hebt, kunt u dat aangeven door een mail met uw naam en adres te sturen naar erwingoossens@abg.nl. Wij sturen u dan een exemplaar toe. Zolang de voorraad strekt.