Maandag 7 december ‘Nationale Vrijwilligersdag’

07 december 2020

Deze week verrassen we onze vrijwilligersorganisaties met een gebaksbon. Zo laten we vandaag zien dat we blij en trots zijn op het grote aantal vrijwilligers binnen onze gemeente. Hun enthousiaste inzet en betrokkenheid zorgt ervoor dat onze inwoners kunnen sporten, leren, ontwikkelen, genieten, aandacht krijgen en nog veel meer.

Alle bij ons bekende verenigingen en vrijwilligersorganisaties bieden we een gebaksbon aan. Heeft u geen bon ontvangen, maar werkt u wel met vrijwilligers of is één bon onvoldoende om al uw vrijwilligers te trakteren? Neem dan contact op met het Trefpunt Alphen-Chaam trefpuntalphenchaam@gmail.com.

Uitdaging

Vooral het afgelopen jaar hebben veel vrijwilligers voor een enorme uitdaging gestaan. Met veel respect hebben we ondervonden dat zelfs in moeilijke onzekere tijden vrijwilligers klaar blijven staan voor onze gemeenschap. Onze dank daarvoor! Wilt u zien hoe onze burgemeester en wethouders de vrijwilligers bedanken? Bekijk dan hier het filmpje.

Wedstrijd

We hielden een wedstrijd: breng op een creatieve manier je vrijwilligerswerk in beeld. We hebben geloot onder de inzendingen. De winnaars en degene die ze heeft opgegeven krijgen een cadeaubon ter waarde van € 20,- van de plaatselijke bloemen- en plantenwinkel.

Wij bedanken iedereen voor de inzendingen! Ben je nieuwsgierig naar de winnaars? Kijk op de website van OnsAlphenChaam.