Informatieavond ‘Visie op Strijbeek’

08 september 2020

De gemeente Alphen-Chaam gaat aan de slag met de ‘Visie op Strijbeek’. In deze gebiedsvisie leggen we ontwikkelingen vast die een meerwaarde hebben voor Strijbeek. We doen dit samen met de bewoners en ondernemers van Strijbeek en de Vereniging Markdal. De provincie heeft speciale regels vastgesteld voor Strijbeek. Hierdoor zijn er in Strijbeek meer mogelijkheden dan dat er in het normale beleid van de provincie mogelijk is.

Informatieavond

Bent u geïnteresseerd? We starten het traject met een informatieavond. Deze is op 23 september 2020 in de Leeuwerik in Galder. We beginnen om 19.30 uur.Op deze avond vertellen we u meer over de mogelijkheden en het proces van de ‘Visie op Strijbeek’.

Aanmelden informatieavond

We hopen op 23 september zo veel mogelijk mensen te ontvangen. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er dat maximaal 60 zijn. We willen u dan ook vragen om zich aan te melden voor de informatieavond als u wil komen. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar ruudkrol@abg.nl. Graag hierin ook uw adres en telefoonnummer vermelden.