Een blokje om met de burgemeester

04 maart 2021
Een foto van een van de kennismakingswandelingen van burgemeester Minses zes jaar geleden.

Toen ik zes jaar geleden burgemeester werd van Alphen-Chaam heb ik met een aantal van u kennismakingswandelingen gemaakt in onze dorpen. Op die manier kon ik op een informele en ongedwongen manier in korte tijd veel inwoners ontmoeten. Dat was een mooie start. Recent ben ik herbenoemd en met veel plezier aan mijn tweede termijn begonnen.

Ook in de huidige bijzondere omstandigheden probeer ik contact te houden bijvoorbeeld via Ons Weekblad, sociale media, met een telefoontje, een kaartje of via videobellen. Door de coronamaatregelen ontmoeten we elkaar veel minder en dat valt de meesten van ons erg zwaar. En als we elkaar zien is het vaak digitaal. Ik mis in ieder geval het persoonlijk contact.

Daarom ga ik graag samen met u een blokje om. Wilt u me persoonlijk laten weten hoe het met u gaat of waar u zich zorgen over maakt? Heeft u misschien een idee of suggestie voor me? Of wilt u iets aan me kwijt? Wilt u uw hart eens luchten in deze zware tijd? Dan wil ik graag een ommetje met u maken om daarover te praten. Ik ben geïnteresseerd in uw verhaal.

Ik nodig u uit om één op één een wandelingetje te maken. Daar trekken we dan een half uur voor uit. Al wandelend praten we over wat u bezig houdt of over uw ideeën. Wilt u met mij een blokje om? Stuur dan een mail met uw gegevens naar bestuurssecretariaat@alphen-chaam.nl. Geef ook aan wanneer u zou kunnen. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Met een hartelijke groet,

Joerie Minses
Burgemeester van Alphen-Chaam