Digitale afvalkalender 2022 online

20 december 2021
afbeelding afvalcontainer

De digitale afvalkalender 2022 staat online. U kunt de kalender bekijken via www.mijnafvalwijzer.nl of via de Afvalwijzerapp. Met een digitale afvalkalender kunnen we u beter op de hoogte houden van wijzigingen, het scheelt papier en het is duurzamer.

BAT haalt uw afval op

Met ingang van het nieuwe jaar haalt het BAT (Brabants Afvalteam) uw afval op. U ziet voortaan deze wagen (afbeelding) door de straat komen.

Zo werkt de Afvalwijzerapp

Download de Afvalwijzerapp in de appstore. Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig uw postcode en huisnummer in te vullen. Vanaf dat moment toont de Afvalwijzer u een afvalkalender op maat.

U kunt ook meldingen instellen, zodat u bijvoorbeeld een bericht krijgt op de avond of ochtend voordat wij uw afval ophalen. Een handig geheugensteuntje!

Zo werkt www.mijnafvalwijzer.nl

Ook op www.mijnafvalwijzer.nl kunt u na het invullen van uw postcode en huisnummer zien wanneer wij het afval bij u ophalen. U kunt uw digitale afvalkalender eventueel ook downloaden en zelf printen of desgewenst de papieren kalender toe laten sturen.

Heeft u geen computer of smartphone?

Dan kunt u ons vragen om een papieren versie. Bel hiervoor met ons klantcontactcentrum via 14 013. Wij sturen u de nieuwe kalender toe.