Digitaal bewonersplatform OnsAlphenChaam

31 december 2021

OnsAlphenChaam is het communityplatform van Alphen-Chaam; een digitale gemeenschap voor alle inwoners, bedrijven en organisaties.

Op OnsAlphenChaam vindt u alle praktische informatie handig op één plek en ontdekt u de leukste activiteiten in Alphen-Chaam. Of u organiseert zelf iets en deelt uw activiteit op dit online platform. OnsAlphenChaam verbindt zo de digitale wereld (online) en de ‘echte’ wereld (offline) met elkaar. Kortom: op OnsAlphenChaam komt alles samen op één plek. Neem er eens een kijkje!

Zelf een profiel of groep aanmaken

Iedereen kan op onsalphenchaam kijken. Wilt u zelf actief meedoen, berichten plaatsen of reageren?? Maak dan een profiel aan! Dit is heel eenvoudig. Ook voor uw vereniging, club of organisatie kunt u een profielpagina aanmaken. Bijvoorbeeld voor de sportvereniging waar u actief bent of voor een groep die werkt aan een leuk initiatief.

Komt u er niet helemaal uit? Bekijk dan de informatie over hoe je mee kunt doen.

Gemeente Alphen-Chaam

De gemeente draagt OnsAlphenChaam een warm hart toe. Het is mooi om offline-initiatieven online te verbinden en promoten. Daarom financiert de gemeente de website en is er zelf ook actief. De gemeente is immers ook onderdeel van de Alphen-Chaamse samenleving.