Asfalteringswerkzaamheden fietspad Strijbeekseweg

15 mei 2020

Van maandag 25 mei tot en met vrijdag 26 juni werkt Dura Vermeer aan de fietspaden aan beide kanten langs de Strijbeekseweg. Zij brengen een nieuwe asfaltlaag aan. Het gaat om het gedeelte tussen de A58 en de Belgische grens.

Strijbeekseweg tijdelijk afgesloten

Door de werkzaamheden is de Strijbeekseweg van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 juni afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Het doorgaande verkeer leiden we om via de Daasdonk, Galderseweg en Markweg. De omleiding geven we met borden aan.

Van maandag 8 juni tot en met vrijdag 26 juni herstraten we diverse inritten. Daarvoor zetten we de helft van de rijbaan af. Doorgaand verkeer is dan wel mogelijk.

Weersomstandigheden

Als we door slecht weer op een bepaalde geplande datum niet kunnen asfalteren, stellen we de werkzaamheden uit. We plannen het dan opnieuw in.

Informatie

Aanwonenden krijgen van te voren een brief met informatie over de afsluiting. Overlast zal er zeker zijn in de straat, maar we doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Dura Vermeer via telefoonnummer 06-10894342 (projectentelefoon). De directievoerder/toezichthouder namens de gemeente is de heer G. Gerrits. Hij is te bereiken op telefoonnummer 088-3821229 of 06-20496398.