Afscheid Burgemeester Joerie Minses: uitzwaaimomenten gaan niet door

23 december 2021
Foto Minses

Zoals u zult begrijpen kunnen de uitzwaaimomenten in de drie dorpskernen, die gepland stonden op 8 januari, onder de huidige omstandigheden niet doorgaan. De coronamaatregelen laten zo’n ontmoeting helaas niet toe. Dat is uiteraard heel spijtig voor de mensen die graag afscheid hadden willen nemen. Maar ook de burgemeester zelf vindt het heel erg jammer dat er geen mogelijkheid is om de inwoners persoonlijk te bedanken en gedag te zeggen.

Digitaal of op papier

Mocht u de burgemeester toch nog graag iets willen zeggen dan kan dat altijd digitaal of met een kaartje. U kunt een berichtje sturen naar afscheidburgemeesterminses@alphen-chaam.nl. U kunt een kaartje, brief of boodschap bij het gemeentekantoor in de bus doen (Willibrordplein 1, Alphen) of sturen naar Postbus 3, 5130 AA Alphen.

Gift voor het goede doel

Mocht u eventueel overwegen om de burgemeester een afscheidscadeautje te geven, dan stelt hij een gift aan Vraag & Aanbod Internationaal op prijs (www.vraagenaanbodinternationaal.nl). U kunt uw eventuele bijdrage in dat geval overmaken op NL83INGB0002729076.

Vragen?

Voor vragen neemt u contact op met Elly Meeuwsen via ellymeeuwsen@abg.nl of 06-57758109.