Expositie ‘E – C ART’ van Els en Cees Hagemeier in het gemeentekantoor Alphen-Chaam

04 november 2019

Vrijdag 1 november om 16.00 uur opende burgemeester Joerie Minses in de hal van het gemeentekantoor de expositie ‘E – C  ART’ van Els en Cees Hagemeier uit Alphen.
Tot 28 februari 2020 kunt u hun expositie bewonderen tijdens openingstijden van het gemeentekantoor aan het Willibrordplein 1 in Alphen.

Door grote belangstelling voor kunst zijn Els en Cees beiden cursussen gaan volgen aan de Academie van Schone Kunsten in Turnhout. Els met specialiteit tekenen en aquarel; Cees  met specialiteit schilderen en tekenen. Hun inspiratiebronnen zijn de mens en de natuur.

Werk Els

Het werk van Els was aanvankelijk figuratief, maar in de loop van tijd is zij meer gaan abstraheren. Zij werkt met houtskool, aquarel, pastelkrijt en combinaties hiervan, de zogenaamde gemengde techniek. Op de eerste plaats maakt zij de afbeeldingen voor zichzelf.

Werk Cees

Het werk van Cees is een synthese van werkelijkheid en fantasie dat zich kenmerkt door harmonische composities, dynamiek, spontaniteit, gevoelsuitingen en heldere kleuren. Het is zijn bedoeling om een interactie met de toeschouwer te krijgen en daardoor de zintuigen te prikkelen.

Beiden vinden het bijzonder om nu samen te exposeren en hun werken te presenteren.