Gratis Veilig Wonen Scan

23 september 2019

U krijgt een gratis scan aangeboden met als doel de kans op een woninginbraak te verkleinen en om ervoor te zorgen dat u zich veiliger voelt thuis en in de omgeving.

Hoe werkt het?

Na aanvraag van een Veilig Wonen Scan, komt een onafhankelijk adviseur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) op afspraak bij u thuis om uw woning, van buiten én binnen, te controleren op veiligheid. Ze kijken hang- en sluitwerk na en leggen veelvoorkomende inbraakmethoden uit. U krijgt praktische tips over wat u zelf kunt doen om een woninginbraak te voorkomen. Vaak kan dit al heel eenvoudig, alles nog eens rustig kunnen nalezen.

Hoe kunt u zich aanmelden?

U kunt zich aanmelden voor een gratis Veilig Wonen Scan door een e-mail te sturen naar veiligheid@abg.nl met als onderwerp “Woningscan AC”. In de mail moeten staan: uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer(om een afspraak in te plannen), voorkeur voor een dag (ochtend of middag). Het CCV neemt contact op om een afspraak met een adviseur in te plannen. De Woningscans zijn in de periode van 21 oktober tot en met 1 november 2019.