Cultuur in Alphen-Chaam: We doen het samen!

13 juni 2019

In onze gemeente willen we de komende periode werk maken van ons cultuurbeleid. We gaan dit beleid uitwerken in een cultuurprogramma. Het opstellen van het programma willen we niet als gemeente alleen doen; we betrekken vanaf het begin hierbij graag onze culturele partners en inwoners.

Bijeenkomst van 14 mei jl.

Op 14 mei jl. was er een 1e bijeenkomst. Voor deze bijeenkomst hadden we de culturele partners en enkele sleutelfiguren uit het culturele veld in Alphen-Chaam uitgenodigd. Samen hebben we, in twee denkrondes, de definitie van cultuur voor Alphen-Chaam bepaald. We zijn toen ook al gestart met het op een rijtje zetten van de onderdelen die in het cultuurprogramma belangrijk zijn.

Tweede bijeenkomst 1 juli om 20.00 uur

Op 1 juli gaan we aan de slag met de concrete invulling van het cultuurprogramma. Dit doen we tijdens een bijeenkomst in C.C. Den Heuvel in Alphen. We beginnen om 20.00 uur. We hopen dat u met ons mee wil denken over deze invulling en dat u daar wellicht in de toekomst zelf een bijdrage aan kan leveren.

Aanmelden

Om een inschatting te maken van het aantal deelnemers vragen we u uzelf aan te melden. Dat kan door een mailtje te sturen naar: CorrydeWit@abg.nl. We hopen u te zien op 1 juli!

Nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over deze uitnodiging dan kunt u contact opnemen met Ranko Coninx. Zijn e-mail en telefoonnummer zijn: rankoconinx@abg.nl / 088-3821142.