Afsluiting Baroniestraat in plan Den Brabander in Chaam

07 januari 2019

In december 2018 zijn de laatste woningbouwactiviteiten afgerond in het door Focus Projectontwikkeling gerealiseerde plandeel van Den Brabander. Ook de bouwwegen hebben een definitieve bestrating. Dit betekent dat na 14 jaren nu ook het laatste gedeelte van de Baroniestraat, die uitkomt op de Baarleseweg, woonrijp gemaakt kan worden.

Wanneer voeren we de werkzaamheden uit?

Vanaf woensdag 16 januari 2019 starten de werkzaamheden.

Op de kruising Baroniestraat-Langstraat beginnen we met het aanleggen van een verhoogd plateau. Daarna bestraten we de Baroniestraat tot aan de Baarleseweg in de definitieve uitvoering.

Deze werkzaamheden zullen in principe duren t/m 8 februari. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan vroeger of later zijn.

Wat zijn de gevolgen van de afsluiting van de Baroniestraat?

Doordat de Baroniestraat wordt afgesloten voor alle verkeer moet u gebruik maken van de straten Heerebeemd (ook aan de Baarleseweg) en Brabander (aan de Ulicotenseweg) om Den Brabander in en uit te komen.

Als u in het gedeelte tussen Baroniestraat en Ulicotenseweg woont, gebruikt u tijdens de afsluiting de straat Brabander via de Ulicotenseweg.

Alle overige bewoners (dus alle bewoners die wonen tussen Baroniestraat en Heerebeemd) maken in de periode van de afsluiting gebruik van Heerebeemd via de Baarleseweg.