Buurtbemiddelaar worden: iets voor u?

16 november 2018

Iedereen wil graag wonen in een fijne buurt. Niemand zit te wachten op ruzie met de buren. Toch gebeurt het wel. Een buurtbemiddelaar gaat het gesprek aan met de betrokken bewoners. Hij of zij probeert beide partijen met elkaar in gesprek te brengen. Als de bemiddeling slaagt voelen buren zich weer prettig in hun leefomgeving. Buurtbemiddelaars zijn enthousiast en gedreven.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken mensen die buurtbemiddelaar willen worden: mensen met levenservaring, die van een uitdaging houden. Mensen die zowel met een lach als serieus het werk als bemiddelaar willen doen. Het is belangrijk dat u goed kunt luisteren en geduldig bent. Wij trainen en begeleiden de buurtbemiddelaars.

U kan als bemiddelaar ervoor kiezen om niet te bemiddelen in de gemeente waar u woont. Naast overdag en ‘s avonds kunt u ook in het weekend bemiddelden. Wij trainen en begeleiden buurtbemiddelaars.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel dan met Eus van Beijsterveldt, coördinator buurtbemiddeling via 06 823 62 390 of stuur een mail: eusvanbeijsterveldt@contourdetwern.nl.