Wie wordt de winnaar van de Cittaslow-ondernemersaward Alphen-Chaam 2019?

02 oktober 2018

Bent u of kent u een ondernemer die het gedachtengoed van Cittaslow actief uitdraagt en in de praktijk brengt? Meld dit bedrijf dan aan!.

Burgemeester Minses reikt de Cittaslow-ondernemersaward uit tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 2 januari 2019. De winnaar krijgt een trofee, een oorkonde en publicitaire aandacht.

Wie volgt Landgoed de Hoevens op?

Twee jaar geleden won Landgoed de Hoevens de Cittaslow-ondernemersaward. In 2015 was de winnaar Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch en in 2013 werd de eerste Cittaslow-award uitgereikt aan Van Puijenbroek Installaties B.V.

De winnaar zet zich in voor het Cittaslow-gedachtengoed, door uit te blinken in milieuprestaties, het maken van streekproducten, het leveren van een bijdrage aan de cultuurhistorie of het uitdragen van een van de andere kenmerken.

Hoe kunt u zich aanmelden of een ondernemer voordragen?

Een ondernemer of bedrijf voordragen kan tot en met woensdag 17 oktober 2018. U kunt uw voordracht per email sturen aan bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente, Esther Reijnen via EstherReijnen@abg.nl. In de voordracht moet staan waarom u juist dat bedrijf voordraagt.

In de jury zitten de voorzitter van ondernemersvereniging OCT, de winnaar van de vorige editie, Landgoed de Hoevens en de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente.

De voorwaarden en procedure tot uitreiking van de Cittaslow-ondernemersaward vindt u op www.alphen-chaam.nl.