Nieuwe editie gemeentegids huis-aan-huis bezorgd

30 oktober 2018

Er is een nieuwe gemeentegids. We bezorgen de gids bij u thuis. De gemeentegids is een handig hulpmiddel voor nieuwe inwoners van onze gemeente. Maar ook is het een praktisch naslagwerk voor onze inwoners en voor onze vele bezoekers.

Laatste editie papieren gemeentegids

Dit is de laatste gemeentegids die we op papier uitgeven. Tijden veranderen en wij veranderen natuurlijk mee. Een papieren gids past minder goed bij het digitale tijdperk; informatie is steeds sneller achterhaald. Via diverse andere kanalen, zoals Ons Weekblad en Weekblad Nieuw Ginneken, Facebook en Twitter communiceren we vaak met u als inwoner en/of bezoeker. Zo houden we u op de hoogte. Op onze website vindt u ook veel praktische informatie over onze gemeente terug. Mist u toch nog informatie dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@alphen-chaam.nl) of per telefoon (14 013).

Totstandkoming gemeentegids

FMR Producties heeft de gemeentegids gemaakt in opdracht van de gemeente Alphen-Chaam. Bedrijven, instellingen en verenigingen in onze gemeente zijn begin dit jaar door FMR benaderd met de vraag of zij hun gegevens willen controleren, eventueel wijzigen en aanleveren. Ze kregen ook de vraag of ze wilden adverteren. FMR heeft de gegevens die aangeleverd zijn verwerkt in deze laatste papieren gemeentegids.

Gegevens aanpassen of wijzigen in de digitale gemeentegids?

De digitale gemeentegids blijft wel bestaan. Wilt u gegevens aan laten passen of laten wijzigen in de digitale editie van de gemeentegids, dan kunt u dat doorgeven via de website of via de bon achter in de gemeentegids. U kunt dit ook telefonisch doen via 0223-661425 of per email via info@lokaaltotaal.nl.