Foto-expositie ‘Ontmoetingen in de achtertuin’ van Erwin Goossens

14 september 2018

Op vrijdag 28 september om 16.00 uur opent burgemeester Joerie Minses de foto-expositie “Ontmoetingen in de achtertuin” in de hal van het gemeentekantoor.

‘kiekjes’

Erwin begon met wat ‘kiekjes’ maken met een compact-camera en werd hierna snel gegrepen door het virus dat fotografie heet. Na een aantal cursussen en de nodige zelfstudie zijn ‘zijn kiekjes’ een stuk professioneler geworden.

Actief

Hij is op vele terreinen van de fotografie actief. Hij maakt bijvoorbeeld sport-, natuur- en modellenfoto’s . Binnen zijn werkomgeving legt hij bijzondere gebeurtenissen in onze gemeente vast; bezoeken van de burgemeester of de wethouders, evenementen, feesten en activiteiten . Ook in de mooie natuur in onze gemeente en de omgeving van onze gemeente, fotografeert hij volop. Om die reden heeft hij zijn expositie als titel ‘Ontmoetingen in de achtertuin’ gegeven.

Bezichtiging

U kunt de expositie komen bekijken tot 25 januari 2019. Dit kan tijdens openingstijden van het gemeentekantoor aan het Willibrordplein 1 in Alphen en op afspraak.