Gemeentesecretaris Mart Hendrickx vertrekt

15 juni 2018

Gemeentesecretaris en directeur van de ABG-organisatie Mart Hendrickx verlaat na ruim 16 jaar de gemeente Alphen-Chaam. Per 1 september treedt hij in dienst van Geerts en Partners in Vught.

“Ik kijk met trots en een warm gevoel terug op de afgelopen 16 jaar. De gemeente Alphen-Chaam bestaat uit bijzondere dorpen en bijzondere mensen, met hun trots, gemeenschapszin en sensationele organisatievermogen. Ik heb door de jaren heen in opeenvolgende colleges en gemeenteraden mogen samenwerken met betrokken gemeentebestuurders. Vertrouwen stond steeds aan de basis van die samenwerking en ik heb bewondering voor de tomeloze gezamenlijke inzet voor de belangen van de inwoners van Alphen-Chaam. Alphen-Chaam is bestuurlijk enorm gegroeid en heeft de kracht van goede samenwerking ontdekt en omarmd. ”, aldus Mart Hendrickx.

Als lid van de projectgroep was Mart Hendrickx ook een van de grondleggers van de ABG-organisatie. “Er is door iedereen hard gewerkt om de ambtelijke fusie tot stand te brengen en steeds beter tot zijn recht te laten komen. Wat onze medewerkers onder soms moeilijke omstandigheden voor elkaar hebben gekregen in de afgelopen jaren dwingt respect en bewondering af. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.”

Namens het gemeentebestuur spreekt burgemeester Joerie Minses zijn waardering uit voor het werk van Mart in de afgelopen jaren en zijn inzet voor de gemeente Alphen-Chaam en de ABG-organisatie.“Ik heb Mart leren kennen als een zeer kundig en betrouwbaar gemeentesecretaris. Na mijn benoeming als burgemeester in 2014 heb ik mede dankzij zijn kennis en ervaring snel mijn weg gevonden in de gemeente Alphen-Chaam.”