Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst

09 januari 2018

Foto: Andy Kleire

Op 3 januari jl. organiseerde de gemeente Alphen-Chaam haar jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. De opkomst in CC Den Heuvel was overweldigend. Ruim 200 mensen gaven gehoor aan de oproep om met elkaar het glas te heffen op 2018. 

Tijdens de bijeenkomst was het podium bijna te klein voor de vele kampioenen uit de gemeente die werden gehuldigd. Ook schonk burgemeester Minses aandacht aan enkele bijzondere prestaties. 

Beste idee van Alphen-Chaam

In het najaar van 2017 was er de mogelijkheid voor onze inwoners om het beste idee van Alphen-Chaam in te dienen. De vier winnende initiatieven zijn bekend: 

  • Herstructureren Binckplein Alphen door CC Den Heuvel en de heer en mevrouw Hagemeijer (budget € 20.000)
  • Afval scheiden door en voor verenigingen door mevrouw Peters van Voetbalvereniging Viola (budget € 9.000)
  • Ommetjes (nieuwe en toegankelijkheid) door mevrouw Van de Heijning en mevrouw Wildhagen (budget € 15.000)
  • Buitenschilderlocaties door mevrouw Sommen (budget € 6.000)

We are Food | Lokale ondernemers bedankt!

Lokale ondernemers verzorgden de hapjes en drankjes tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Dit alles om een voorproefje te geven op het We are food- jaar waarover u later dit jaar meer hoort.  Wij bedanken CC Den Heuvel voor de gastvrijheid en onze lokale ondernemers voor de overheerlijke hapjes en drankjes die zij verzorgden. Mede dankzij hen en alle aanwezige inwoners kijkt de gemeente terug op een bijzonder mooie start van het nieuwe jaar.

Meer foto's op onze Facebookpagina