Weer een digitale nieuwsbrief van de gemeenteraad

16 oktober 2023
digitale nieuwsbrief

Er is weer een nieuwe digitale nieuwsbrief van de gemeenteraad. Hierin staat welke besluiten de gemeenteraad heeft genomen op 21 september en 12 oktober. We lichten de agendapunten van de raadsvergadering van 26 oktober toe.

Daarnaast vind u er informatie over het nieuwe coalitieakkoord en de nieuwe wethouder, Eric Daandels (CDA). Ook staat er een link naar onze begroting 2024. De gemeenteraad behandelt die in de vergadering van 9 november.

U leest en ziet waar de raadsleden de laatste weken op (werk)bezoek zijn geweest. Raadslid Didi Deckers vertelt iets over zichzelf en haar motivatie om raadslid te worden. Kortom, weer een interessante nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief verschijnt op 1 december.

Aanmelden

Wilt u ook voortaan de digitale nieuwsbrief in uw mailbox krijgen en zo op de hoogte blijven van wat de gemeenteraad doet en besluit? Stuur dan een mail naar griffier@alphen-chaam.nl.

Niet digitaal?

Kunt u de nieuwsbrief niet digitaal ontvangen bijvoorbeeld omdat u geen mailadres heeft, dan kunt u een papieren exemplaar inzien of afhalen bij het gemeentekantoor in Alphen, tijdens openingstijden.