N639

We zijn in overleg met de provincie over de herinrichting van de N639 in Chaam. De provincie is eigenaar en beheerder van de N639. We bekijken ook de mogelijkheden van een randweg rond Chaam. Op deze pagina vindt u informatie over deze onderwerpen.

Nieuwsbrief N639

De gemeente Alphen-Chaam werkt aan de leefbaarheid in Chaam. De N639 neemt hier een belangrijke plaats in. In een periodieke nieuwsbrief vertellen wij u meer over de ontwikkelingen rondom de N639. Klik hieronder voor de laatste editie van de nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven van de stand van zaken? Stuurt u dan een mail naar secretariaatprojecten@abg.nl met als onderwerp Nieuwsbrief N639. U ontvangt de nieuwsbrief dan automatisch in uw mailbox.

Studie Provincie Noord-Brabant over leefbaarheid in Chaam

Op maandag 6 mei organiseerden wij samen met de Provincie Noord-Brabant een bijeenkomst over de voorgenomen studie over de leefbaarheid in Chaam. De avond werd goed bezocht, er waren circa 40 deelnemers. De verwachting is dat we eind juni de resultaten van de studie door de Provincie met onze inwoners kunnen delen.

Beeldverslag bijeenkomst 6 mei.

Bewonersavond 22 januari 2019

Op dinsdagavond 22 januari 2019 zijn de inwoners van Chaam weer op de hoogte gebracht van de herinrichting van de provinciale weg N 639 door Chaam. Ook de trac├ęstudie naar een randweg stond op de agenda. De avond werd erg goed bezocht; ongeveer 170 mensen waren aanwezig. De presentatie die mensen te zien hebben gekregen kunt u ook bekijken.

Als u nog vragen en/of suggesties heeft dan kunt het reactieformulier tot en met 6 februari mailen naar: robscheffer@abg.nl.