Ontwerp bestemmingsplan Raadhuisstraat 15-19 te Alphen

Dit ontwerp bestemmingsplan betreft de herontwikkeling op de hoek Raadhuisstraat en Van Leuvenlaan in Alphen. Hierbij worden in totaal 250 m² commerciële ruimte en 10 appartementen mogelijk gemaakt.

De initiatiefnemer heeft een herziening van het bestemmingsplan voor de locatie opgesteld. Het ontwerp bestemmingsplan bevat ook verschillende onderzoeken. U kunt het ontwerp bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Iedereen kan een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Het ontwerp bestemmingsplan ‘Raadhuisstraat 15-19 te Alphen’ ligt van 20 augustus 2019 tot en met 1 oktober 2019 voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen. Zet in uw zienswijze uw naam, adres, handtekening en datum. Geef ook aan over welk bestemmingsplan uw zienswijze gaat en wat de reden(en) van uw zienswijze is. U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen aan de gemeenteraad van de gemeente Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA te Alphen.

Voor informatie over dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente Alphen-Chaam. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl of bellen naar ons algemene nummer: 14013.

U kunt zich ook aanmelden voor de ‘attenderingsservice’ van officiële berichten van de overheid. Als u zich hier aanmeldt krijgt u automatisch een bericht als er een publicatie wordt gedaan in uw buurt. Op www.overheid.nl/attenderingsservice kunt u zich aanmelden en blijft u altijd op de hoogte van berichten over uw buurt.