Ontwerpbestemmingsplan Den Brabander – De Heerebeemd

Aan de zuidwest kant van Chaam werkt de gemeente met ontwikkelaars en de CPO-vereniging Toekomstig wonen in Chaam aan een woningbouwproject. Dit project omvat de plandelen Den Brabander fase 4 en 5 en De Heerebeemd fase 2.

De gemeente heeft voor de totale woningbouwlocatie een bestemmingsplan opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan bevat ook verschillende onderzoeken. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerpbestemmingsplan Den Brabander – De Heerebeemd ligt met ingang van 25 februari tot en met 9 april 2020 voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk bestemmingsplan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen aan de gemeenteraad van de gemeente Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA te Alphen.

Voor informatie over dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met Bram Keijsers, per mail via bramkeijsers@abg.nl of telefonisch via 088-3821448.

U kunt zich ook aanmelden voor de ‘attenderingsservice’ van officiële berichten van de overheid. Als u zich hier aanmeldt krijgt u automatisch een bericht als er een publicatie wordt gedaan in uw buurt. Op www.overheid.nl/attenderingsservice kunt u zich aanmelden en blijft u altijd op de hoogte van berichten over uw buurt.

Wilt u hier wonen?

De plandelen De Heerebeemd fase 2 en Den Brabander fase 4 en 5 worden deels door ontwikkelaars en deels door de gemeente (en CPO Toekomstig Wonen in Chaam) ontwikkeld (zie bijlage voor tekening plandelen):

  • De Heerebeemd fase 2: 10 woningen (woningtypes nog niet bekend). Informatie over verkoop bij Sjef Martens, per mail via info@martens-chaam.nl of telefonisch via 0161 – 49 2118.
  • Den Brabander fase 4: 21 woningen op gemeentegrond, te ontwikkelen via CPO Toekomstig Wonen in Chaam, u kunt zich nog aanmelden als reservelid. Informatie vindt u hier,of via voorzitter Manuel de Korte, telefonisch bereikbaar via 06-44654121.
  • Den Brabander fase 5: 14 woningen, vrijstaande en twee-onder-een-kap. Informatie over verkoop via: n.n.b.